logo

Golf-yhteisön toimielimet eivät ehdi pelkästään golfaamaan, on huolehdittava monista asioista myös kauden aikana. Toimihenkilöt tekevät suuren työn arjen pyörittämisessä tehden meitä kaikkia koskevia ratkaisuja ja valintoja.

Nivalassa seura ja kenttäyhtiön tehtävät on eriytetty. Seura huolehtii kilpailutoiminnasta ja pelaajille tuotettavista palveluista. Seura on vuokrannut kentän toimintaansa varten. Seura huolehtii kentän hoidosta ja toiminnan pyörittämisestä.

Kentän omistaja hankkii kentälle tarvittavan hoitokaluston ja vastaa kentän rakenteista, eli tekee parannus- ja muutostyöt. Kenttäyhtiö on velaton, mikä on erityisen huomion arvoinen seikka, sillä on riittävät omat pääomat, josta saamme kiittää yhtiön hallituksen ja perustajien sitkeää työtä ja pitkänäköisyyttä. Yhtiö investoin tänä vuonna uuteen karheikkoleikkuriin, jonka työn jäljestä olemme jo saaneet nauttia. Tehokas leikkuri tekee paremman jäljen ja seuran näkökulmasta tekee sen aiempaa tehokkaammin, jolloin säästämme työtunteja. Säästyneen työajan voimme käyttää muuhun kentän hoito- tai kehittämistyöhön.

Kenttä halutaan pitää hyvässä kunnossa ja hyvin pelattavana. Tämä vaatii työtunteja ja rahaa, joka on tänä vuonna erityisesti huolen aiheena. Palvelutason ylläpitäminen vaatii tietyn resurssin, joka tulee suurelta osin pelaajilta. Kentän markkina-alueelta olisi löydettävä lisää lajista kiinnostuneita ja innokkaita pelaajia. Uudet pelaajat tuovat lisää välttämätöntä elinvoimaa kentän ylläpitoon.

Kuluvan kesän aikana seurataan erityisesti talouden kehittymistä. Seuran tehtävänä on huolehtia kentän kunnosta ja pelattavuudesta, sekä kilpailutoiminnasta.

Haastan kaikkia jäseniä toimimaan tulevaisuustyöhön mukaan. Puhukaa lajin puolesta, sen tuottamista terveyshyödyistä. Uudet pelaajat ovat meille tärkeitä, huolehditaan siitä, että uusi ihminen tuntee aina olevansa tervetullut kentälle ja porukaan jäseneksi. Juniorityön tukemiseksi on kehitetty tuotteistettu malli, jolla halukkaat voivat kohdentaa tukensa juuri juniorityöhön. Yritystapahtumia sopii lisää kentälle, puhukaa mahdollisuudesta yrittäjätuttavillenne. Jokainen meistä on lajin ja kentän markkinoija.

Yhteisin ponnistuksin voimme pitää rakkaan lajimme harrastamismahdollisuuden hyvässä kunnossa ja turvata sen tulevaisuuden.

Markku Pietikäinen
puheenjohtaja

Jätä kommenttisi

Kirjoita kommenttisi vieraana

0
Kommenttisi odottaa ylläpidon hyväksyntää.
käyttöehdot.
  • Ei kommentteja

Seuramme yhteystiedot:
Nivalan Seudun Golf ry
PL 47 (Ravitie 60)
85500 NIVALA   

Aukiolotiedot:
Kenttä: Suljettu 18.11.
Range: Suljettu 15.10.
Lähipelialue: Suljettu 19.10.

Klubi/Kahvio aukioloajat: 
Kahvio suljettu tältä kaudelta 8.10 alkaen
Kts Toimiston aukioloajat!

Toimiston aukioloajat:
Ei säännöllistä päivystystä talvikaudella, mutta toiminnanjohtaja Mika Takasen tavoittaa puhelimitse
toimisto(ät)nivalanseudungolf.fi / 08 443700

Puhelimet:
Toimisto: 08 443 700
Caddiemaster: 050 3641 666
e-mail Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.nivalanseudungolf.fi